Beoordelingen

Wat vinden anderen?
Harm
Top rijinstructeur! Gezellig, leerzaam en heerlijke humor.
Raad je ons aan? Ja!
29-08-2018
Aletha van der Kooi
Rijlessen met Albert waren altijd super leerzaam en gezellig. Ik heb een leuke tijd gehad en ik ben goed opgeleid om nu zelfstandig te rijden!
Raad je ons aan? Ja!
28-05-2018
Fardau de Vries
Als ik een slechte dag had, dan zag Albert dit aan mij. Hij deed er dan ook alles aan om me op te vrolijken. Dat lukte ook altijd. Leuke en leerzame lessen dus. Zowel voor rijbewijs B en B+E!
Raad je ons aan? Ja!
24-04-2018
Ester de Jong
Rijlessen met Albert waren altijd leuk en gezellig! Ik heb heel veel geleerd en een leuke tijd gehad!
Raad je ons aan? Ja!
16-03-2018
Wilco Wiersma
Albert de Boer is een goeie en gezellige rijinstructeur waarbij je elke les weer lol hebt en veel leert. Hij is ook nog mijn buurman en voor elke les dronken we nog even een bakje koffie als het kon. Ik heb zeker een mooie tijd gehad. Nogmaals bedankt Albert!
Raad je ons aan? Ja!
30-10-2017
Mirthe de Vries
Ik heb een super tijd gehad bij Albert! Leuke en leerzame lessen waarbij een grapje gemaakt mocht worden. Ik ben zelfverzekerd opgeleid tot het examen
Raad je ons aan? Ja!
05-10-2017
Mallika Vries
Een super tijd gehad bij albert, goede uitleg gekregen en veel geleerd.
Raad je ons aan? Ja!
06-09-2017
Oane de Jong
Goede rijschool, Albert begint soms uit het niets te zingen en grappen te maken, dat maakt het lessen veel leuker. Voor de rest legt hij op een goede manier uit
Raad je ons aan? Ja!
03-09-2017
Jorrit
Ik heb een leuke tijd gehad bij Albert. Hij was altijd vrolijk en vriendelijke, dit stelde mij zeer op mijn gemak. Albert heeft mij goed voorbereid op het eindexamen. Hij staat altijd voor je klaar.
Raad je ons aan? Ja!
03-09-2017
Jieldou
Albert is goed in lesgeven en zegt waar het op staat. Hij is in voor een praatje en daarmee is het uur zo voorbij! Ik heb altijd met veel plezier bij Albert gereden.
Raad je ons aan? Ja!
03-09-2017
Niels de Jager
Albert de boer is een rijschool waarbij vooruitgang én gezelligheid erg belangrijk zijn. Daarnaast geeft Albert je een goede persoonlijke begeleiding, zodat het voor iedereen mogelijk is om zijn/haar rijbewijs te halen. Kortom: top rijschool
Raad je ons aan? Ja!
03-09-2017

Ben jij een leerling van Albert de Boer of ben je een leerling geweest?

Schrijf een beoordeling!

Verstuur